Od 17.6. do 28.6.2024 zavřeno z důvodu dovolené. Veškeré objednávky budou odeslány 1.7.2024

Potassium Cocoate

Potassium cocoate je draselnou solí mastných kyselin získaných z kokosového oleje pomocí saponifikace. Používá se zejména při výrobě mýdel a čisticích prostředků. Funguje jako emulgátor (spojuje vodní a tukovou složku), stabilizátor a mírný konzervant a při kontaktu s vodou vytváří emulzi, která pomáhá z pokožky odstranit nečistoty a nadbytečný maz. Kosmetické produkty obsahující potassium cocoate jsou vhodné pro všechny typy pokožky. Nejenže je pečlivě umyjí, ale také působí antisepticky, mají antioxidační účinky a podporují hydrataci.

Zpět do obchodu