Síla olivového oleje

Vítejte v zemi bukolických krajů a neodolatelných vůní, kde se rozkládají nádherné olivové háje, dotvářející tak nezapomenutelné středomořské dovolené. Olivový olej však představuje mnohem více než jen koření - tento poklad pocházející z oliv je také nepostradatelným klenotem kosmetické péče, což nám dokazuje italská přírodní kosmetika Philip Martin's.

Nezpochybnitelný vládce mezi jedlými tuky, olej olivový vždy držel titul nejexkluzivnějšího „koření“ díky svému přirozenému původu a výjimečným vlastnostem. S optimální tukovou rovnováhou a schopností předcházet kardiovaskulárním onemocněním a regulovat hladinu cholesterolu, kvalitní olivový olej září nejjasněji ve své „extravergine“ formě. Toto označení znamená, že olivová šťáva je získávána bez použití chemikálií nebo průmyslových procesů, pouze pomocí studeného lisování dužiny zralých olivovníků. V rozpětí od zlatožluté až po jemně zelenou barvu, olivový olej získaný studeným lisováním dužiny oliv, plodů olivovníku nás zavádí do magického světa - nejlepší olivový olej na světě!

Olivový olej účinky v kosmetice

Olivový olej je přírodním pokladem s mnoha účinky v oblasti kosmetiky. Jeho silné antiontixidační účinky brání projevům stárnutí a obsahuje bohatství účinných látek, jako je vitamin E, chlorofyl, fytosteroly a fenolové sloučeniny, které mají regenerační a protizánětlivé účinky. Další vzácnou složkou olivového oleje je skvalen, který je klíčový pro zdraví povrchu pokožky.

Tento olejový král nesmírně obohacuje svět kosmetiky svým výživným, zjemňujícím, uklidňujícím a antioxidačním působením. Díky intenzivní hydrataci dokáže zklidnit zarudnutí a podráždění i té nejcitlivější pokožky. Olivové oleje dodají vlasům lesk a hebkost a současně revitalizuje roztřěpené konečky, posiluje strukturu vlasů a zabraňuje lámání.

Přidejte olivový olej do svého kosmetického rituálu a objevte jeho všestranný vliv na krásu – od zářivé pleti až po zdravé vlasy. Vaše krása si zaslouží to nejlepší, a to právě bio olivový olej v celé jeho nádherné síle.

Síla olivového oleje
Síla olivového oleje

OLIVOVÝ OLEJ NA VLASY

1. Hydratace vlasů - Olivový olej proniká hluboko do vlasového vlákna, hydratuje a zabraňuje suchu a lámání vlasů.

2. Boj proti křehkosti vlasů - Jemně hladí povrch vlasů a napomáhá zamezit křehkosti a lámání.

3. Lesk a zářivost - Olej dodává vlasům zdravý lesk a zářivost, čímž vytváří dojem vitálních a krásných vlasů.

4. Ochrana před tepelnými stylingovými nástroji - Použití olivového oleje před použitím fénů nebo žehliček může chránit vlasy před poškozením tepelnými nástroji.

5. Zklidnění pokožky hlavy - Masáž olivového oleje do pokožky hlavy může pomoci zmírnit svědění a záněty.

6. Podpora růstu vlasů - Olivový olej obsahuje látky, které mohou podpořit růst vlasů a zvýšit jejich objem.

7. Proti lupům - Jeho hydratační účinky mohou přispět k prevenci suché pokožky hlavy a vzniku lupů.

8. Přirozený kondicionér - Usnadňuje rozčesání zacuchaných pramenů vlasů,  vlasy zůstanou měkké, lesklé a snadno se rozčesávají.

9. Ochrana proti slunečním paprskům - V letních měsících může olivový olej poskytnout ochranu vlasů proti negativním účinkům slunečního záření.

10. Zlepšení textury vlasů - Pomáhá zjemnit nepoddajné a "chlupaté" vlasy, zlepšuje jejich celkovou texturu a dodává jim hebkost.

OLIVOVÝ OLEJ NA PLEŤ

1. Regenerace pleti - Olivový olej podporuje obnovu buněk a může pomoci redukovat drobné vrásky a zlepšit celkový vzhled pleti.

2. Antioxidační ochrana - Díky obsahu vitaminu E působí jako antioxidant, chrání pokožku před volnými radikály a pomáhá udržet ji zdravou.

3. Protizánětlivé vlastnosti - Olivový olej má schopnost zmírňovat záněty a podráždění pokožky, což je přínosné pro různá kožní onemocnění.

4. Intenzivní hydratace - Olej proniká hluboko do pokožky a zadržuje vlhkost, což poskytuje dlouhodobou hydrataci a zjemnění pleti.

5. Zklidnění podráždění - Jeho jemná a zklidňující povaha může ulevit podrážděné pokožce a snížit zarudnutí.

6. Boj s akné - Protizánětlivé účinky olivového oleje mohou pomoci redukovat akné a jeho projevy.

7. Ochrana před UV zářením - I když nenahrazuje opalovací krém, obsažené antioxidanty mohou dodatečně chránit pokožku před škodlivými účinky slunce.

8. Přírodní odličování - Jemně odstraňuje make-up a nečistoty, zanechávajíc pokožku čistou a osvěženou.

9. Exfoliace - Smícháním oleje s cukrem nebo solí můžete vytvořit přírodní exfoliační směs pro odstranění odumřelých kožních buněk.

10. Zklidnění po holení - Po holení může olivový olej uklidnit a hydratovat podrážděnou pokožku, zabraňující nepříjemnému pocitu.

Síla olivového oleje
Síla olivového oleje

Výběr produktů, ve kterých najdete olivový olej:

SCALP NUTRIMENT SPRAY 
Sprej na podporu růstu vlasů

Vyživující bezoplachová péče proti vypadávání vlasů spojené se stresem a změnami ročního období. Sprej na růst vlasů a na objem vlasů... 

HYGIEN IT SPRAY
Čistící sprej na ruce 

Přírodní vůně, očištění, které dodává hydrataci. I bez mýdla budou vaše ruce kdykoli a kdekoli znovu čisté, nepopraskané a jemné...

O-MEN
Vzácný olej na vousy

Elixír, díky kterému jsou vousy měkké, lesklé a vyživené. Koncentrát drahých olejů, arganového, olivového a jojobového, je ideální pro muže s dlouhými a štětinatými, tvrdými vousy...

FUSION LUXURY MASK
Super hydratující maska na vlasy

Kaštanopuncie a olivový olej jsou dokonale smíchané vůně ingrediencí v ideální masce pro chemicky narušené a namáhané suché vlasy... 

DARK HYDRATING WASH
Šampón pro suché vlasy, vousy a pokožku

Hydratační krémový šampón především na suché vlasy, vousy či problémovou pokožku. Vynikající i pro čištění a hydrataci vousů. Díky extraktu z Aloe Vera, kaštanu, olivového oleje a dřevěného uhlí je vhodný pro suchou...

OLIVE & ALOE
Omlazující olej na vlasy, pokožku i tělo

Na pokožce hlavy detoxikuje a zklidňuje podráždění, vlasy posiluje, vyživuje a chrání lesk barvy. Ošetření vlasů a těla proti stárnutí. Změkčující olej na bázi olivového oleje a extraktu z aloe má omlazující...

SUN TAN SPF 50
Ochrana na tělo a na pleť před sluncem, solí a chlórem

Krém ve spreji s ochranou proti slunci, soli a chlóru pro všechny typy pokožky a dokonce i pro děti a miminka...

Celkově lze říci, že přírodní kosmetika s olivovým olejem je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí přidat do své péče o pleť a vlasy přírodní a zdravé ingredience. Olivový olej nabízí mnoho výhod a přínosů, které mohou přispět k zdravému vzhledu a pocitu pokožky a vlasů. Nezapomeňte však vybírat kvalitní výrobky a dbát na to, aby byla kosmetika skutečně přírodní. 

Zpět do obchodu