Letní péče o pleť: Tipy na přírodní pleťovou kosmetiku

Horko, první opalování, vítr ve vlasech. S příchodem léta naše pleť potřebuje více hydratace a lehkostiPhilip Martin’s pro nás vytvořil letní beauty rutinu pro zdravou a zářivou pleť ­– Summer Natural Beauty, řadu speciálně navržených produktů přírodní pleťové kosmetiky charakteristických svou lehkou texturou. Tyto produkty se svými účinky efektivně doplňují a dodávají pleti hydrataci, svěžest a ochranu, obnovují její vitalitu a zářivost.

Pojďme společně objevit letní beauty rutinu Summer Natural Beauty, kterou nám doporučuje Philip Martin’s.

Letní péče o pleť: Tipy na přírodní pleťovou kosmetiku

Krok 1: Čištění s Cloud Remove & Cloud Cream

Prvním krokem letní péče o pleť je očištění obličeje micelární vodou Cloud Remove a jemným čisticím mlékem Cloud Cream. Jemné, ale zároveň efektivní, čištění by mělo být prvním krokem ráno a posledním krokem večer, kdy dokonale odstraní make-up a nečistoty a navrátí pleti její přirozenou krásu a lehkost.

Prohlédněte si

Krok 2: Aplikace pleťového séra TheSerum

Po očištění pleti přichází na řadu pleťové sérum, drahocenný spojenec a nepostradatelný prvek letní beauty rutiny Summer Natural Beauty. Díky vysoké koncentraci aktivních ingrediencí a molekulárnímu složení se pleťové sérum dostává hluboko do pokožky a připravuje ji k efektivnímu vstřebání dalších přípravků. 

Na léto Philip Martin’s doporučuje hydratační sérum na pleť TheSerum H nebo čisticí pleťové sérum TheSerum P podle potřeb pleti a výsledku, kterého chceme dosáhnout. Aby pleť nebyla při pobytu na letním slunci příliš citlivá, sérum na pleť s vitamínem C TheSerum C se doporučuje aplikovat pouze během večerní beauty rutiny.

A jak používat pleťové sérum? Naneste pár kapek na již vyčištěnou pleť a vmasírujte krouživými pohyby, dokud se úplně nevstřebá. Pleť bude vypadat zářivě a zdravě.

Prohlédněte si

Letní péče o pleť: Tipy na přírodní pleťovou kosmetiku
Letní péče o pleť: Tipy na přírodní pleťovou kosmetiku

Krok 3: Vyživení pleťovým krémem InTheNight

Třetí krok rutiny Summer Natural Beauty spočívá v denní aplikaci pleťového krému, který pleti dodá výživu a hebkost.

Pleťový krém InTheNight je hloubkově hydratační emulze s lehkou texturou, která se snadno vstřebává. Díky aktivním složkám, jako je organický extrakt z vinné révy a borůvky, má antioxidační, regenerační a opravující účinky. Na pleti je jemný, pomáhá tkáni vstřebávat vodu a předcházet stárnutí kůže. Pleťový krém InTheNight je vynikající i pro tu nejjemnější a nejcitlivější pleť se sklony k zarudnutí.

Krém aplikujte rozetřením a vmasírováním adekvátního množství do kůže na obličeji, krku a dekoltu, dokud se úplně nevstřebá.

Prohlédněte si

Krok 4: Aplikace opalovacího krému Sun Tan Mineral SPF 30

Ve chvíli, kdy je krém do pleti dokonale vstřebaný, můžeme přistoupit k poslednímu kroku letní beauty rutiny – ochraně kůže pomocí opalovacího krému Sun Tan Mineral SPF 30. Krém je ideální k použití na obličej a je vhodný i pro tu necitlivější pleť. Díky fyzikálním minerálním filtrům a aktivním složkám zaručuje ochranu kůže před poškozením od slunečního záření, zachovává optimální míru hydratace pleti a stimuluje její přirozenou obranu před oxidačním stresem.

Aplikujte Sun Tan Mineral SPF 30 na kůži před pobytem na slunci. Rozetřete adekvátní množství krému a vmasírujte do pokožky obličeje, krku a dekoltu, dokud se kompletně nevstřebá.

Prohlédněte si

Letní péče o pleť: Tipy na přírodní pleťovou kosmetiku
Letní péče o pleť: Tipy na přírodní pleťovou kosmetiku

Extra tip: Osvěžení pleti s Cloud Booster Tonic

Pokud se během dne potřebujete osvěžit, aplikujte tonikum Cloud Booster Tonic, které pleť osvěží, hydratuje a dodá jí okamžitý pocit úlevy a pohody. 

Nastříkejte Cloud Booster Tonic ze vzdálenosti zhruba 30 cm od obličeje a vyhněte se kontaktu s očima. Pro rovnoměrné vstřebání přípravek vklepejte pomocí konečků prstů.

Prohlédněte si

 

Díky rutině Summer Natural Beauty bude vaše pleť více hydratovaná a zářivá, připravena užít si pozitivní účinky slunce s tou správnou ochranou.

Už jste začali pečovat o svou pleť?

Zpět do obchodu