Jak docílit hnědého opálení krok za krokem

Hledáte způsob, jak se rychle a snadno opálit? Pak jste tu správně. Bohužel nefunguje, když chytáte bronz bez opalovacího krému. Ani to, když věříte, že jeden den na slunci vás připraví na dovolenou u rovníku. Abyste se těšili z hnědého opálení a nezpůsobili si zdravotní problémy, je potřeba kůži připravit, ochránit a po opalování opečovat. Pojďte se podívat, jak na to.

1. PŘÍPRAVA TĚLA NA LÉTO

Slunce je pro zdraví těla obecně životně důležité. A vzhledem k tomu, že pokožka je největší orgán, potřebuje nepřetržitou ochranu. UVA a UVB paprsky mohou ve skutečnosti způsobit trvalé poškození kůže. Proto je nezbytné se na opalování připravit a chránit blahodárnou výživou vlasy, pleť i tělo. S italskou přírodní kosmetikou Philip Martin's dosáhnete žádaného opálení. Vyzkoušejte jednoduchou kosmetickou rutinu, která připravuje, chrání a vyživuje pokožku již před samotným opalováním.

Krok za krokem jak připravit tělo na léto

S příchodem jara je potřeba myslet na okamžiky, kdy sluneční paprsky hřejí natolik, že začnete odhazovat svršky oblečení a opalovat se. Zde platí pravidlo, čím dřív začnete, tím lépe se budete cítit i v plavkách komfortně.

Nic náročného, zvládne to každý. Stačí si najít čas na sebe a nechat se hýčkat. První tři kroky provádějte kdykoli najdete čas. Poslední dva je lepší dělat večer, vše se lépe vstřebá a má silnější účinek.

1. Před sprchováním, nejlépe na suché tělo použijte jemný omlazující tělový peeling Body Scrub s vyhlazujícími a změkčujícími účinky. Při použití peelingu můžete přidat kapku vody pro lepší roztírání. Tímto způsobem odstraníte kožní maz, pot a změkčíte zrohovatělou kůži

2. Stejným způsobem naneste na obličej, krk a dekolt peeling Face Scrub, který má podobné účinky jen je jemnější na tvář. Díky granulím olivových pecek zůstane pokožka čistá, jemná a zářivá. Peeling neboli exfoliátor vždy opláchněte vodou.

3. V případě, že potřebujete odstranit chloupky, dejte krém na holení na čistou a změkčenou pokožku. Samozřejmě jen na potřebné partie těla. Krémová emulze Free Shave 3 v 1 změkčí chloupky a usnadní klouzání žiletky. Krásně hydratuje a je vhodná i na citlivou pokožku.

4. Večer po osprchování na nedokonalé partie použijte koncentrovaný krém na strie a celulitidu More. Rychle se vstřebává a nemusí se nic oplachovat.

5. Následně nanesete bahno na celulitidu neboli bahenní krém Re Duction. Masírujte až do úplného vstřebání a jděte v klidu spát. 

2. OCHRANA PROTI SLUNCI

Půl hodiny před samotným sluněním je nezbytné nanést na obličej přípravek s vysokou ochranou. Zároveň tělo potřebuje ochranu vhodnou k našemu odstínu pokožky, přičemž je potřeba zohlednit barvu pleti i stupeň opálení, kterého jsme dříve dosáhli. Při pobytu na slunci, zejména po osvěžení koupelí nebo sprchou, je nutné aplikaci opakovat, aby byla zajištěna úplná ochrana před sluncem.

Přírodní kosmetika Philip Martin's nabízí různé stupně ochrany před sluncem a zároveň poskytuje možnost vybrat si oblíbenou texturu produktu. 

 

Jak chránit pokožku těla i obličeje před sluncem

Je úplně jedno zda jste u moře, bazénu či na terase nebo jedete na hory, zahradu či na chalupu. Vždy se chraňte před sluncem ochrannou kosmetikou, vhodným oblečením, pokrývkou hlavy a slunečnícmi brýlemi s UV filtrem. Podívejte se na několik možností ochrany přírodní kosmetikou.

1. Nejlepší ochranný krém a nejsilnější ochrana pro miminka, děti i dospělé je dobré použít hned na začátku letní sezóny. Přírodní opalovací krém ve spreji Sun Tan SPF 50 je vynikající i na citlivou pleť či alergickou pokožku.

 2. Až máte vytvořený základ, za pár týdnů použijte denní opalovací krém s betakarotenem Sun Tan SPF 30 ve spreji. Je to účinná střední ochrana proti slunci na tvář i tělo.

 3. A v plné letní sezóně stříkejte opalovací olej pro rychlé zhnědnutí Sun Tan SPF 15. Vynikající ochrana na celé tělo, pleť i vlasy. Chrání také před sluncem, solí a chlorem. Dokonale hydratuje a urychluje opálení. Jen opatrně, SPF15 působí jako ochrana pouhých 150 minut. Tak nezapomínejte stříkat častěji. 

 4. Na vlasy a tělo v létě, hlavně po koupání u moře či v bazénu používejte vždy pečující, výživný a regenerační sprchový gel a zároveň šampon s betakarotenem Sun Wash. Hydratuje, odstraňuje UV filtry, sůl, chlór, písek z pokožky a prodlužuje opálení.

5.  Celoročně oblíbený produkt je přírodní jelení lůj s bambuckým máslem a jojobovým olejem Organic Lip Balm. Ochrání rty ať už před mrazy, větrem či před sluníčkem.

3. PÉČE PO OPALOVÁNÍ

Slunce dá tělu pěkně zabrat. Pokožku namáhá, může ji snadno vysušit a urychluje její stárnutí. Kůže je napnutá, obvykle zčervená a je podrážděná. Po slunění pokožka ztrácí pružnost, elasticitu a hydrataci. Péče po opalování by proto měla být důkladná, ale ne zatěžující. Hydratace, zklidnění a regenerace je základ pro udržení hnědého opálení. Zajistěte své pokožce po slunění šetrnou a kvalitní péči.

 

Péče na udržení hnědého opálení

1. Ať už jste byli na pláži či u bazénu je potřeba pokožku očistit od písku, chlorované nebo slané vody. Použijte vždy sprchový gel Sun Wash. Sprchový šampon na tělo i vlasy po opalování hydratuje, prodlužuje opálení a odstraňuje UV filtry. Samozřejmě očistí sůl, chlór a písek.

2. Letní regenerační maska na vlasy Sun Rinse vám nedodá na hnědém opálení vůbec nic. Jen díky Panthenolu, arganovému a jojobovému oleji zregeneruje vlasovou pokožku, dá ji intenzivní hydrataci a výživu. I po létě budou vaše vlasy pevné, lesklé a krásně rozčesatelné

3. Po slunění je opravdu nutné obnovit hydrataci a výživu pokožky těla. Výživa slouží k prodloužení doby opálení, a tím udržení krásné opálené barvy. Krém After Sun poskytuje úlevu a znovu vyrovnává pH pokožky. Díky kyselině hyaluronové, olivovému oleji a vitamínu E regeneruje, zklidňuje a zanechává sametový pocit na těle. Co je důležité, nezůstává na těle pocit mastnoty, krásně se roztírá a dokonale se vstřebá do pokožky.

4. Výborný pomocník na zarudnutí, pálení či svědění kůže po opalování je osvěžující a zklidňující krémový gel Maui s aloe vera a mátou. Poskytuje okamžitý pocit úlevy, regeneraci a zklidnění po spálení na slunci. Vlastně i po holení, depilaci či epilaci. 

5. Na závěr bonusový tip na omlazení celého těla včetně vlasů. Omlazující olej Olive & Aloe Oil má regenerační, výživný a protizánětlivý účinek na celé tělo, tvář i vlasy.

Tip na rychlé zhnědnutí aneb jak se rychle opálit

Pokud opravdu potřebujete mít rychle vyladěnou hnědou barvu těla, použijte samoopalovák Onlyou. Je to SOS záchrana. Večer nanesete samoopalovací krém na tělo a hned ráno máte krásně opálené celé tělo. Tímto způsobem postupujete i na tvář, krk a dekolt. Jen vyměníte samoopalovací tělový krém za samoopalovací sérum Deep Sun na pleť s vyhlazujícím účinkem. Docílíte hnědého a bronzově opáleného vzhledu přes noc. Večer natřete, ráno jste jako kdyby jste se právě vrátili z exotické dovolené.

Jak docílit hnědého opálení 

Přejete si po celý rok mít pokožku opálenou, zářivou a mít bronzový vzhled? Přírodní samoopalovací krém, samoopalovací fluid a bronzer na pleť, pomohou opálit bez slunce i bez solária. Přirozeně ztmaví o 2-3 odstíny rychle a celistvě. Komu nevyhovuje varianta samoopalováku, vyzkoušejte urychlující opalovací vodu Fiji. Hydratuje, osvěžuje a urychlí opalování přímo na sluníčku. Opalovací mlha neboli sprej na opalování je vhodná na obličej, tělo i vlasy.

Je kosmetika Philip Martins vhodná pro děti, těhotné a kojící ženy?

Ano, pokud nemáte alergii na nějakou bylinku. Již více jak 12 let mám produkty vyzkoušené na sobě, na své rodině a několika tisíci spokojených zákazníků. Jelikož měl syn od malička reakce na různé produkty jiných značek, používám na syna od narození pouze přírodní kosmetiku Philip Martins a konečně máme klid a radost. 

Přeji i vám tento pocit blaha a bezpečí.  Hýčkejte se a ukažte svému tělu, že si ho vážíte. Odmění se vám. Nejen, že bude dokonale hebké a vyživené, ale udržíte krásné hnědé opáleni i několik měsíců.

Zpět do obchodu