10 letních tipů na kosmetiku přímo ze slunečné Itálie

Krásné bronzově opálené tělo má rád každý, ale spálit se nechce nikdo. Philip Martin's vytvořil řadu sluneční opalovací kosmetiky věnované zdraví těla, pleti a vlasů: SUN SYSTEM PROTECTION.

Letní opalovací kosmetika umožňuje proměnu každého opalování v regenerační rituál krásy, který rozděluje do tří okamžiků: na opalování, během opalování a po opalování.

Produkty Sun System Protection poskytují přesně to, co potřebujete, aby jste si zachovali krásné opálení a zároveň byli dostatečně chránění před škodlivými účinky UV záření.

1. Dětský opalovací krém 50 SPF na obličej a tělo

Opalovací krém ve spreji je lehce roztíratelná krémová emulze pro citlivou pokožku, pro děti i pro alergiky

Obsahuje přírodní antioxidant, který zabraňuje vzniku alergie. Dále vitamín E, který neutralizuje volné radikály. Mandlový, lněný, olivový olej a olej z brutnáku lékařského na hydrataci pokožky. Betakaroten a sluneční filtry UVA a UVB.

Máte obavy ze sluníčka a následného spálení kůže? Dopřejte si ten nejlepší opalovací krém SPF 50 na obličej i tělo.

 

2. Krém na opalování SPF 30

Pokud nechcete nosit na pláž několik lahviček, stačí vám ihned vstřebatelná krémová emulze ve spreji s SPF 30 na obličej i tělo pro děti i dospělé

Lehká textura krému na opalování s betakarotenem obsahuje UVA a UVB filtry, rostlinné oleje (mandlový, lněný, olivový...) a vitamín E. Dopřejte svému tělu středně silnou ochranu SPF 30.

 

3. HLEDÁTE NEJLEPŠÍ OLEJ NA OPALOVÁNÍ? OPALOVACÍ OLEJ SPF 15 NA VLASY, TĚLO I TVÁŘ

SUN TAN SPF 15 s vitaminem E je rychle a lehce vstřebatelný olej na opalování ve spreji na tělo a vlasy. Hydratuje pokožku a vlasy, chrání před UVA a UVB paprsky, urychluje opálení a dělá je intenzivnější.

Obsahuje mandlový, lněný, kukuřičný a olivový olej pro hydrataci, regeneraci a ochranu pokožky a vlasů před sluncem, solí a chlórem. 

 

4. SPRCHOVÝ GEL A ŠAMPON PO OPALOVÁNÍ 

Vlasový šampon a sprchový gel SUN WASH je dokonalá kombinace na léto. Regeneruje, vyživuje a chrání tělo i vlasy zároveň. Odstraňuje z těla i vlasů UV filtry, sůl, chlór a písek.

Obsahuje Panthenol a Betakaroten (provitamin A) výborný přírodní antioxidant, který ochrání vaše vlasy i tělo před škodlivými vlivy vnějšího prostředí, stimuluje a prodlužuje vaše opálení.

 

5. REGENERAČNÍ LETNÍ MASKA NA VLASY s arganovým a jojobovým olejem

SUN RINSE  je dokonalá kombinace rostlinných olejů, bambuckého másla, panthenolu, bio extraktu z mrkve, máty a meduVlasy ochrání i před nejvyššími teplotami horkých letních dní.

Dejte vlasům a vlasové pokožce tu nejlepší výživu, vrátí vám to svoji zářivou barvou, krásným leskem, při rozčesání, hustotou, elasticitou a pevností.

 

6. OPALOVACÍ VODA NA HYDRATACI A URYCHLENÍ OPÁLENÍ 

Osvěžující mlha na vlasy, tělo i tvář FIJI je dokonalý sprej, bez kterého si už nedokážete představit horký letní den.

Hydratuje, vyživuje, přirozeně stimuluje a zintenzivňuje opálení na slunci. Dopřejte pleti, tělu i vlasům lesk, hydrataci, výživu s jemnou letní vůní.

 

7. Ochrana vlasů před sluncem, solí a chlórem

Rádi se oddáváte vodním radovánkám v bazénu plném chlóru? Znáte ten zelenkavý nádech na vašich vlasech? Nebo milujete šnorchlování a plavání v moři? Tak možná dobře víte, že se vlasy vysuší, lámou a třepí.

Právě pro vás máme Kauai gel, který vytvoří skutečnou bariéru a ochrání vlasy před vnějšími vlivy, agresivitou soli a chlóru. Konzervujte a chraňte vaše vlasy.

 

8. Co na spálenou kůži od slunce? Aloe vera, panthenol a máta 

Spálená pokožka po opalování dokáže opravdu potrápit. Zklidňující gelový krém MAUI s bio aloe vera, zeleným čajem, mátou, propolisem a panthenolem vám dodá okamžitou úlevu, intenzivní hydrataci, zklidnění a zmírní začervenání.

Maui je dokonalý pomocník nejen v létě při spálení sluncem, ale i při každodenním holení či depilaci.

 

9. Hydratace těla i tváře po opalování

Hluboká a účinná hydratace obličeje a těla po slunění je ideální i pro tu nejjemnější pokožku dětí.

AFTER SUN obsahuje bio olivový olejmandlový olejvitamin Cvitamin E a Panthenol, který vaši suchou pokožku dokonale regeneruje, hydratuje, vyhladí, a dodá výživu a okamžitou elasticitu.

 

10. LETNÍ CESTOVNÍ TERMOTAŠKA NEJEN NA PLÁŽ

Dokonalá toaletní kosmetická termotaška vhodná při cestování letadlem, autem, vlakem. Ať už se chystáte kamkoli, tato velmi kvalitní, elegantní malá termo taška se bude hodit pro každou příležitost.

Nenechte si ujít tuto letní specialitu

 

Slunce by mělo být přece to nejlepší na co se těšíme celou zimu a ne něco, kvůli čemu by jsme se měli trápit. Chraňte své tělo, pleť i vlasy, hydratujte a pochlubte se krásným bronzovým vzhledem

Kompletní nabídku opalovací kosmetiky najdete ZDE.

 

Zpět do obchodu