Jak prozářit podzim uměním barvy

Podzim je nejen čas znovuzrození, ale také odvahy. Silně se obnovuje touha po změně a touha vyjádřit svou osobnost. Změna vzhledu, zkoušení nového nebo pouhé vylepšování sebe sama může přinutit zářit i ty nejšedivější a nejtmavší podzimní dny. 

Výběr nejvhodnější barvy vlasů je zásadní. Společnost Philip Martin's nabízí v salonu Concept Store Ercolani přirozené barvení True color – krémové barvy na vlasy bez PPD a bez Resorcinolu, které podpoří vaši jedinečnost a krásu i svěžest vlasů.

True color – skutečná barva

True color ponechává prostor pro kreativitu a 72 dostupných odstínů lze navzájem kombinovat a míchat. Vyzkoušet můžete oživení barvy, radikálnější změnu stylu a barvení nebo vytvoření pohyblivosti pomocí stínování odstínů a kontrastů. True Color se vyznačuje svými světelnými a brilantními nuancemi, živými a plnými barvami s vysokou intenzitou lesku, což zaručuje stoprocentní krytí šedivých vlasů.

Barva jako kosmetické ošetření

Pro dosažení vynikajících výsledků v barvení je nezbytná zdravá pokožka a zdraví vlasů.
Nezapomínejte, že velmi důležité je při barvení vlasů respektovat jejich strukturu.  

Barvy True Color je opravdová kosmetická péče o vlasy, její inovativní složení umožňuje dokonalou rovnováhu mezi aktivními složkami přírodního původu a chemickou technologií s ohledem na pokožku a vlasy, také nanášení barvy je extrémně pohodlné a příjemné.

Více informací jak pečovat o barvené vlasy najdete ZDE

Barva na vlasy bez PPD a Resorcinu

Organický výtažek z goji posiluje vlasy zevnitř, konopný olej dodává hebkost a lesk, olej Tsubaki hluboce hydratuje a extrakt ze zanthalenu (nebo-li sečuánský pepř) působí pro mladistvost vlasů, která zůstává po dlouhou dobu.

True Color zanechává vlasy hebké, zdravé a hydratované. Aby společnost Philip Martin`s  zdůraznila svou kvalitní péči a respektovala individualitu každého klienta, vyloučila z obsahu True Color nejen PPD neboli Para-fenylendiamin, který patří v barvách na vlasy k nejčastějším alergenům, ale také Resorcin neboli Resorcinol, tedy složky, které mohou způsobit citlivost pokožky, kontaktní dermatidu a v horším případě i alergie.

Živé, zářivé barvy po delší dobu

Pro zachování jasných, rozzářených odstínů, bohatých barev a intenzivních odlesků po dobu až šesti týdnů, je nezbytné a důležité pečovat o barvené vlasy specifickými produkty i doma. Vlasová péče pro barvené vlasy Philip Martin's řada Color dodává vlasům přirozený vzhled, lesk, hloubkově vyživuje pokožku i vlasy a ochrání vymývání barvy vlasů mezi samotným barvením.

Šampon na barvené vlasy Color Maintenance

Šampon, který revitalizuje a rozjasňuje barvu, pomáhá déle udržovat jasný zářivý odstín celkového vzhledu. Zabraňuje vymývání barvy z vlasů.

Více informací čtěte ZDE.

Regenerace na barvené vlasy Colour Repair

Kondicionér na barvené vlasy, který dodává vlasům hydrataci a pružnost, podporuje obnovu vlasového vlákna a zajistí ochranu vlasů po barvení.

Více informací čtěte ZDE.

Barevný kondicioner Color IT

Barvící kondicionér, dostupný v několika odstínech, který hluboce regeneruje, hydratuje a dodává vlasům nový vzhled přidáním pigmentů pro úpravu odstínů a oživení matných barev, aniž by došlo k napadení struktury vlasů. 

Více informací čtěte ZDE.

Zpět do obchodu