Hydratace pleti - pleť pružná, bez známek stárnutí

Jak hydratovat pleť?

Při každé změně ročního období kůže vykazuje známky úzkosti, které se projevují dehydratací, suchostí, odlupováním a šedou barvou. Jak tento problém vyřešit? Klíčové slovo je „hydratace“ díky ochraně a výživě je zaručena pružnost, vitalita a propustnost. Hlavní roli je pitný režim a přírodní hydratace pleti.

Ošetření pleti a péče Philip Martin`s obnovuje a udržuje vitalitu pokožky hlavně díky přírodním přísadám, které podporují přirozenou funkci pokožky a pomáhají tak k řešení příčiny problému, místo aby je jen zakrývala.

Pro udržení zdravé a nejlepší hydratace pleti je důležité použít hydratační sérum, hydratační krém a hydratační maska na pleť. Každá buňka vaši pleti bude vyzařovat zdraví a krásu.

HYDRATACE PLETI - pleť pružná bez známek stárnutí
HYDRATACE PLETI - pleť pružná bez známek stárnutí

Čištění pleti

Domácí péče krok za krokem:

Před zahájením jakéhokoli ošetření je důležité důkladné přírodní čištění pleti, zbavit pokožku od každodenních nečistot a připravit ji na příjem regenerace a výživy .

KOSMETIKA ČIŠTĚNÍ PLETI:

Cloud Cream - Krémové čistící hydratační mléko s kyselinou hyaluronovou, aktivní vodou s olivovým olejem, bio extraktem z ovsa a stopovými prvky k odlíčení a odstranění nečistot suché a citlivé pleti.

Prohlédněte si

Cloud Remove - Micelární čistící voda s kyselinou hyaluronovou, s obsahem aloe proti zánětům, je vhodná pro mastnou i citlivou pokožku, na odličování očí, odstraňuje make-up a to vše bez oplachování. 

Prohlédněte si

Cloud Booster Tonic - Tonikum na obličej s kyselinou hyaluronovou se používá po vyčištění pokožky, jako hydratace během dne nebo jako fixace make-upu ve spreji. Působí proti stárnutí pleti, vyhlazuje jizvy, hydratuje a regeneruje pokožku.

Prohlédněte si

Exfoliace pleti:

Exfoliace neboli peeling je odstranění vrchní vrstvy odumřelých buněk z povrchu obličeje, které brání produktům pleťové péče, aby se správně vstřebaly účinné látky do vaši pleti. Nejlepší doba pro hydrataci pleti je ihned po provedení exfoliace.

KOSMETIKA EXFOLIACE PLETI:

Face Scrub - Peeling na obličej, krk a dekolt, odstraňuje kožní maz a pot. Díky jemným granulím olivových pecek zůstává pokožka čistá, svěží, jemná a zářivá.

Prohlédněte si

HYDRATACE PLETI - pleť pružná bez známek stárnutí
HYDRATACE PLETI - pleť pružná bez známek stárnutí

Hydratace pleti

Hydratační sérum dodává pleti účinné látky a aktivuje pleť na příjem výživy, aby byla hladká, rozzářená a omlazená.

KOSMETIKA HYDRATACE PLETI:

TheSerum H - Rozjasňující hydratační pleťové sérum s výtažky mořských řas, divizny a výtažky rajčete, které dodávají pleti rozjasnění, hydrataci a výživu.

Prohlédněte si

Hydratační maska na pleť

Aplikujte hydratační masku na obličej pro zklidnění, omlazení a vypnutí pleti alespoň jednou týdně.

KOSMETIKA NA ZKLIDNĚNÍ PLETI:

Maska Anti-Age - Omlazující liftingová maska na pleť s relaxací. Jednorázová celulózová maska uvolňuje synergii v jedné póze aktivních tenzorů, peptidů a kmenových buněk Arganu. Přísady pomáhají vyhlazovat příznaky stárnutí a dává pleti plnost a zářící výraz.

Prohlédněte si

 

HYDRATACE PLETI - pleť pružná bez známek stárnutí
HYDRATACE PLETI - pleť pružná bez známek stárnutí

Výživa pleti

Závěrečná masáž , regenerace a výživa pleti - výživný hydratační krém na den i noc.

KOSMETIKA VÝŽIVA PLETI:

InTheDay Cream - Hydratační denní krém pro každodenní použití. Intenzivně hydratuje a zpevňuje pleť. Vhodný pro všechny typy pleti.

Prohlédněte si

InTheNight Cream - Regenerační, hydratační, výživný a noční krém proti vráskám s kyselinou hyaluronovou se postará o elasticitu a stárnutí pleti, které se objevují jako výsledek hektického životního stylu.

Prohlédněte si

Zpět do obchodu