Biologická odbouratelnost jako vědomá volba

Veškeré kosmetické přípravky, které denně používáme, mají vliv nejen na zdraví naší pokožky, ale také na životní prostředí. Naštěstí už jsme dnes při výběru kosmetiky více opatrní a uvědomělí, preferujeme ve stále větší míře produkty, které jsou účinné, zároveň ale čisté a šetrné k našemu tělu i k přírodě. Filozofie Beauty Clean upřednostňuje kosmetické složení bez jakýchkoliv škodlivých či dráždivých látek, bohaté na vzácné suroviny přírodního původu, vyvinuté s hlubokým respektem k člověku i k naší planetě.

Zodpovědnost vůči budoucnosti

Pozornost věnovaná kráse a zdraví člověka a zodpovědnost k budoucím generacím i životnímu prostředí byly vždy posláním značky Philip Martin´s. Všechny produkty jsou vytvořeny s inovativními a kvalitními formulacemi, bez toxických látek, s přírodními a funkčními aktivními složkami, v dokonalé rovnováze mezi přírodou a vědou.

S novinkou Saphron jde ale inovativní značka Philip Martin's v zodpovědném přístupu ke světu, naší zemi i vodě zase o krok dál a představuje první 100% biologicky odbouratelný přírodní sprchový gel do přírody.

Přírodní sprchový gel Saphron - energie přírodního zlata

Jak jsme zmínili již na začátku, naše kosmetická rutina má dopad i na životní prostředí, což nám poskytuje dobrý důvod zamyslet se nad udržitelností. Přírodní sprchový gel Saphron je vyroben z plně biologicky odbouratelných surovin a rafinovaných aromatických tónů, díky kterým je vhodný nejen pro denní použití, ale vzhledem k tomu, že nezatěžuje a neznečišťuje vodu, je také skvělým společníkem na dovolenou spojenou s koupáním či lodními výlety.

Královský šafrán a svěží tóny grapefruitu jsou vzácnou kombinací originálního a překvapivého charakteru. Tělo se osvěží a znovu získá přirozenou vitalitu a energii. Pleť je regenerovaná, tonizovaná, hydratovaná, jemná a sametová na dotek.

Prohlédněte si

Biologická odbouratelnost jako vědomá volba

Koncept More Clean

Philip Martin's rozšiřuje filozofii čistoty nejen ve složení, ale také v transparentní komunikaci každého aspektu produktu od výroby až po balení - jasné, dostupné a podrobné popisy, produktová videa a balení, která jsou stále udržitelnější a snadno recyklovatelná, aby podpořila stoprocentní vědomou a promyšlenou volbu. Láhev bio sprchového gelu Saphron je například vyrobena z recyklovatelného plastu a zároveň pochází z 50 % z plastu recyklovaného, čímž se zamezuje vzniku odpadu, omezuje se výroba nového plastu a dopad na životní prostředí.

Pro usnadnění vědomé recyklace vkládá značka Philip Martin’s do všech krabiček s produkty (samozřejmě vyrobených výhradně z recyklovaného a recyklovatelného papíru) tabulku s jasnými pokyny k likvidaci všech součástí obalu.

Také přispíváte k blahu naší planety? Jaká je vaše udržitelná volba ve světě krásy?

Zpět do obchodu