Opalovací rituály krásy – zdravé opalování s přírodními SPF krémy

Slunečné dny, stále vyšší teploty, první víkendy mimo město… s příchodem června oficiálně začala letní sezóna a ochrana před sluncem kvalitním opalovacím přípravkem se stává nezbytností. Se správnou ochranou se slunění stane okamžikem relaxace a časem věnovaným naší pohodě.

Ochrana před sluncem

Pro účinnou ochranu před sluncem a dlouhotrvající opálení vytvořil Philip Martin's Sun System Protection - solární řadu věnovanou zdraví naší pokožky a vlasů. Opalovací máslo Sun Tan Butter SPF 15 a dva opalovací krémy Sun Tan SPF 50 a Sun Tan Mineral SPF 30 chrání pokožku před škodlivými UVA a UVB paprsky, podporují stálou hydrataci a dodávají nám rovnoměrně zlatavou pleť. Tyto tři produkty z řady Sun System Protection mají vysoce kvalitní a účinné složení obohacené o funkční a přírodní aktivní složky, zároveň však mají odlišné vlastnosti a ochranné faktory (SPF), aby vyhovovaly různým potřebám a typům pleti.

Opalovací rituály krásy – zdravé opalování s přírodními SPF krémy

KRÉM NA OPALOVÁNÍ JE ZÁKLAD

Chraňte své tělo, pleť i vlasy s přírodní kosmetikou Philip Martin's

Jak si můžeme vybrat ochranu před sluncem, která nám nejlépe vyhovuje? Identifikací našeho fototypu!

To, jak reagujeme na sluneční záření, závisí na typu naší pleti a pokožky těla, a proto je důležité při výběru správného produktu postupovat s patřičným vědomím a opatrností: světlá a citlivá pleť reaguje na sluneční paprsky více než tmavší a odolnější pleť, která je přirozeně lépe chráněná. Na základě barvy naší pleti, očí a vlasů, přítomnosti či nepřítomnosti pih a schopnosti opalovat se je možné určit náš fototyp a vybrat odpovídající ochranný krém se SPF faktorem, který je nejvhodnější k ochraně naší pokožky. 

Okouzlující aromatické tóny, které charakterizují všechny tři přírodní krémy se SPF, hladí pokožku a poskytují skutečný smyslový zážitek. Nanesení na pokožku před sluněním, časté opakování v průběhu dne a po každém kontaktu s vodou, se stává mimořádně příjemným okamžikem pohody a péče o sebe, přesně ve stylu značky Philip Martin's.

Jaký opalovací krém se v létě stane vaším spojencem?

Zpět do obchodu