Rituály krásy jako součást nových předsevzetí - pleťové masky

Nový rok obnovuje touhu po změně, touhu podnikat nové projekty a stanovovat si nové cíle, kterých chceme dosáhnout. Je to tedy ideální čas k sestavení seznamu dobrých předsevzetí, jež nás budou provázet po celý rok. Proč do něj nevložit drobné momenty a jednoduché návyky věnované lepší péči o sebe a své tělo?

Po celý leden nás bude Philip Martin’s inspirovat zajímavými informacemi a kosmetickými tipy pro péči o náš obličej, tělo i vlasy, abychom zahájili rok ve všech ohledech krásou.

 

Hýčkejme si krásu svého obličeje

Prvním jednoduchým návykem, který si můžeme osvojit na cestě ke zdravé, jasné a hydratované pleti, je maska na obličej - snadné a rychlé ošetření s okamžitým efektem, které aplikujeme na dobře vyčištěnou pleť v rámci naší týdenní kosmetické rutiny.

Pleťová maska se díky silnému intenzivnímu účinku a okamžitým výsledkům dokonale hodí k našemu stále neklidnějšímu životnímu stylu. Tento rituál krásy se může stát ideálním momentem, kdy zpomalíme, odpoutáme se od každodenních činností a věnujeme sami sobě pár minut hýčkání a relaxace.

 

Jaká je nejlepší pleťová maska?

Philip Martin’s nabízí různé typy pleťových masek, které se odlišují složením, účinkem i způsobem aplikace. Pojďme se tedy společně podívat na vlastnosti každého typu ošetření, abychom si vybrali ten, který nám nejlépe vyhovuje.

 

Jednorázová textilní pleťová maska

Celulózové textilní pleťové masky Philip Martin´s - Maska Vitamin a Maska Anti-Age - jsou intenzivní jednorázová ošetření připravená k okamžitému použití. Zvláštností těchto masek je složení i aplikace - tkanina napuštěná specifickými aktivními složkami je tvarována tak, aby dokonale přilnula k tvaru obličeje.

Ošetření je pohodlné a rychlé - před otevřením stačí balení lehce promnout, aby se produkt dobře rozprostřel, poté látkovou masku přilepit na obličej a nechat působit po dobu 10 -15 minut. Výhodou celulózových pleťových masek je i to, že se nemusí oplachovat, jemná masáž zapracuje do hloubky všechny účinné látky.

 

Pleťová plátýnková maska Vitamin a Anti-age

Maska Vitamin je antioxidační, osvěžující a hlavně hydratační maska na obličej. Díky vitamínům je pleť krásná, revitalizovaná a plná pohody.

Maska Anti-age je vypínací pleťová maska proti vráskám, má liftingový a regenerační účinek. Známky stárnutí se zjemňují a pleť je kompaktnější a zářivější.

Krémová pleťová maska

Pleťové masky s krémovým složením, jako je Calming Mask a Pure Mask, jsou extrémně bohaté a vyživující a vyznačují se snadnou aplikací. Měly by se nanášet prsty přímo na čistou a suchou pokožku a nechat působit 10-15 minut. Pro odstranění masky jednoduše navlhčíte konečky prstů, promasírujete obličej a poté opláchnete vodou.

 

Zklidňující čistící pleťová maska

Calming Mask má ochranný, uklidňující a adstringentní účinek. Zabraňuje prvním známkám stárnutí, působí na křehkost kapilár, zarudnutí a podráždění a dodává pokožce jasnou a zdravou barvu.

Pure Mask je vhodná pro nečistou a smíšenou pleť. Je čistící maska, uklidňující a adstringentní.

 

Pudrová maska na pleť

Pokud rádi věnujete pár hodin svému blahu, je pro vás ideální individuální ošetření ve Philip Martin’s Beauty Institute. Doporučujeme hydratační a energetizující ošetření Powder Mask - alginátovou masku, která se aktivuje vodou, obalí pokožku obličeje, krku a dekoltu. Vyhlazuje a tonizuje pokožku, snižuje okamžité příznaky únavy a stresu a dodává obličeji zdravější a jasnější vzhled.

 

Teď už jen zbývá vybrat si pleťovou masku, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám, a začít s dobrým předsevzetím pečovat v roce 2022 o pleť.

 

Zpět do obchodu